Last news in Fakti

12 Февруари, 2016 12:20 1 294 0

Венци Стефанов иска Гаджев в Славия

  • гаджев-
  • стефанов-
  • левски-
  • славия

Босът на Белите обещал на полузащитника да му намери отбор в чужбина през лятото

Венци Стефанов иска Гаджев в Славия - 1
Снимка: БТА

Бившият капитан на Левски Владимир Гаджев е пред сензационен трансфер в Славия. Халфът е без отбор, след като отношенията му със "сините" приключиха през декември, а опитите да се договори с руския Кубан и израелския Макаби (Хайфа) се провалиха.

Той може да се озове на "Овча купел" като свободен агент и така да спаси кариерата си поне до лятото, пише "Телеграф". Президентът на "белите" Венцеслав Стефанов вече е разговарял с играча и го е уверил, че дойде ли на "Овча купел" до лятото ще му намери отбор в чужбина, каквато е голямата мечта на полузащитника. Членът на Изпълкома има връзки с мениджъри и клубове и с лекота продава доста футболисти зад граница.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА