Last news in Fakti

15 Февруари, 2016 10:57 1 267 0

Бербатов и ПАОК на косъм от линч в Гърция

  • фенове-
  • паок-
  • бербатов-
  • линч-
  • жандармерия

Жандармерията спасява играчите от разбеснелите се фенове

Бербатов и ПАОК на косъм от линч в Гърция - 1
Снимка: БТА/АР

Фенове атакуваха с камъни футболистите и ръководството на ПАОК след загубата с 0:1 в солунското дерби с Ираклис. Българската звезда на тима Димитър Бербатов и съотборниците му усетиха гнева на ултрасите, които едва не ги линчуваха.

Около 200 фена на ПАОК заградиха изхода от ВИП ложата и миксзоната след мача и започнаха да хвърлят камъни и други предмети по играчите и ръководителите на клуба.

Жандармеристите се намесиха да разпръснат феновете, като Бербатов, който се контузи и излезе от терена в 79-ата минута, и компания успяха да си тръгнат от стадион "Тумба" три часа след края на мача.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА