Last news in Fakti

17 Февруари, 2016 19:45 981 1

Ето кой най-силно иска Игрите през 2024

  • игрите-
  • олимпиада-
  • 2024

Основните претенденти за домакинството на летните олимпийски игри през 2024 година представиха своите концепции и стратегии за провеждане на големия спортен форум.

Заявка подадоха четири града - Лос Анджелис, Рим, Будапеща и Париж.

"Четирите града представиха своите проекти. Това позволява да се види как те са въвлечени в олимпийския проект в дългосрочен план за развитието на града, областта и страната. Радваме се, че имаме четири силни кандидатури", каза президентът на МОК Томас Бах.

Работна група ще анализира предоставените данни и през юни тази година ще информира за резултатите изпълкома на МОК. Изборът на домакина на Олимпиада 2024 ще бъде направен през септември 2017 година на сесията на МОК в Лима (Перу).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Делян Пеевски

    0 0 Отговор
    Как "Кой?"! Аз! нима може да има друг!