Last news in Fakti

22 Февруари, 2016 12:53 1 701 1

Ники Михайлов: Не е проблем, че нямам отбор

  • михайлов-
  • трансфер-
  • мерсин-
  • отбор

Не съм ходил на проби в САЩ, призна вратарят

Ники Михайлов: Не е проблем, че нямам отбор - 1
Снимка: БТА

Вратарят на националния отбор Николай Михайлов продължава да е свободен агент. Стражът разтрогна договора си с турския Мерсин преди около 2 месеца и оттогава се подготвя индивидуално в София. В последните няколко седмици се появиха информации, че Николай е пред договори с различни отбори, но към момента те не отговарят на истината.

"На този етап нямам отбор, няма нищо за момента, така че нямам какво да кажа. Определено не съм заминал за чужбина да карам проби, това не отговаря на истината. В момента се готвя индивидуално. Няма обаче паника, не съм притеснен", заяви вратарят.

"Както знаете, има още пазари, които са отворени, така че избираме най-добрия вариант. Аз и хората, с които работим, искаме да преценим ситуацията най-добре, за да не се получават грешки", коментира Михайлов пред "7 дни спорт".

Вратарят обясни и какви са плановете му за момента. "Засега искам просто да отида в отбор, където да играя редовно, това е най-важното. Тези информации, които излизат в последно време за мой трансфер в Италия, не искам да ги коментирам, няма такова нещо", добави още Михайлов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шефьор

    0 0 Отговор
    А бе с две думи: Много го искат и всеки вика вземи го ти!