Last news in Fakti

25 Февруари, 2016 20:32 747 0

Фенерите оцеляха срещу Локото в Москва

  • локомотив москва-
  • фенербахче-
  • лига европа

Руснаците не успяха да заличат пасива от първия двубой и отпадат от Лига Европа

Отборът на Фенербахче постигна важно равенство, след 1:1 при гостуването си на руския Локомотив в Москва.

Това бе най-ранната от днешните срещи-реванши от 1/16-финалната фаза на Лига Европа и ремито бе достатъчно на турците за продължаването им напред в надпреварата, след като в първия сблъсък те вече си бяха осигурили йкомфортен аванс след 2:0. Така с общ резултат 3:1 Фенерите си осигуриха класирането.

Домакините хвърлиха огромни усилия, за да засличат пасива си и не бяха далеч от това да го постигнат. Те поведоха в края на първото полувреме с попадение на Александър Самедов, който довкара топката след лоша изява на стража на Фенербахче Фабиано. Преди това пък съдията отмени заради несъществуваща засада попадение на Алан Касаев.

През второто полувреме Локомотив продължи да доминира, а Самедов пропусна великолепна възможност да изравни общия резултат.

Наставникът на руския тим Игор Черевченко пусна още един нападател в лицето на Петър Шкулетич, но в 83-ата минута щастливо попадение на Мехмет Топал пререши крайния победител. Халфът на Фенербахче отклони с глава топката с гръб към вратата след центриране от корнер и тя изненада Гилерме - 1:1.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА