Last news in Fakti

2 Март, 2016 14:58 877 0

Славия започва сътрудничество с руски тимове

  • стефанов-
  • славия-
  • тарханов-
  • сътрудничество

"Този ход ще ни носи позитиви", убеден е Венци Стефанов

Славия започва сътрудничество с руски тимове - 1
Снимка: БТА

Славия може да си сътрудничи с руски клубове, в които старши треньорът Алексан­дър Тарханов е работил. Ще бъде наблегнато върху шко­лите, което ще включва об­мяна на опит на треньори­те и размяна на кадри. Това разкри президентът на бели­те Венцеслав Стефанов пред в."Тема Спорт". "Със сигурност може да предприемем такива съ­трудничества за в бъдеще", сподели босът на Славия.

"Ще продължаваме да нала­гаме млади играчи до края на сезона. С всеки изминал мач се надявам те да се утвър­ждават. Този ход на старши треньора Александър Тарха­нов е съгласуван с мен, но ме радва, че рискува и не се страхува. Има голяма доза инциатива от негова стра­на. Аз от колко треньори съм го искал това преди него... Иван Колев го започна, но Тарханов го развива. Други­те преди него се уплашиха", коментира членът на Изпъл­кома.

"С времето ще дойдат и резултатите. Убеден съм, че този ни ход ще носи само по­зитиви в бъдеще. Не спираме да работим", завърши Венци Стефанов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА