Last news in Fakti

7 Март, 2016 08:52 655 0

Интер запази надежди за Шампионска лига с победа над Палермо

  • интер-
  • серия а-
  • палермо-
  • надежди-
  • ляич-
  • перишич-
  • икарди

Възпитаниците на Роберто Манчини надделяха с 3:1

Интер запази надежди за Шампионска лига с победа над Палермо - 1
Снимка: БТА/АР

Интер постигна сравнително лесна домакинска победа над Палермо с 3:1 в последния мач от 28-мия кръг на италианската Серия "А". По този начин миланският тим запази надежди за класиране в топ 3, даващи право на участие в Шампиоснката лига.

Адем Ляич откри резултата на "Сан Сиро" още в 11-тата минута, давайки преднина на домакините. В 23-ата Мауро Икарди удвои аванса на "нерадзурите". Франко Васкес върна едно попадение за Палермо в края на първата част, но Иван Перишич "уби" интригата в 54-тата минута, връщайки преднината от два гола за Интер.

Българинът Ивайло Чочев игра близо 70 минути за "розово-черните", но не успя да помогне на своя тим да избегне поражението.

Така Интер се утвърди на петото място в италианското първенство, събирайки 51 точки. Възпитаниците на Роберто Манчини са на две точки зад четвъртия Фиорентина и на пет зад третия Рома. Палермо остава на 17-тата позиция с 27 пункта и остава застрашен от изпадане.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА