Last news in Fakti

7 Март, 2016 14:07 692 0

Карик: Все още имаме шанс за Топ 4

  • карик-
  • манчестър юнайтед-
  • топ 4-
  • уест бромич

"Трябва да се върнем на победния път", заяви английският полузащитник на Манчестър Юнайтед

Карик: Все още имаме шанс за Топ 4 - 1
Снимка: БТА/АР

Халфът на Манчестър Юнайтед Майкъл Карик смята, че въпреки поражението от Уест Бромич с 0:1, четвъртото място не е толкова далеч и все още е постижима цел за отбора. Резултатът остави "червените дяволи" на шесто място, на три точки зад четвъртия Манчестър Сити, а до края на сезона остават още девет мача.

Англичанинът отбеляза, че изгонването на Хуан Мата е направило двубоя много труден за всички. Испанският плеймейкър си изкара два глупави жълти картона и напусна мача преждевременно.

"Това е отстъпление", заяви Карик пред "BBC Sport". "Искахме да продължим формата и резултатите, които показвахме напоследък, така че сме много разочаровани. Загубата на един човек направи мача още по-труден за нас. Цялата игра се промени, тъй като имахме човек по-малко в атака. Те не ни причиниха много проблеми, но се възползваха от шанса, който получиха", продължи Карик.

Въпреки разочароващия резултат за Юнайтед, 34-годишният футболист смята, че Топ 4 не е далеч, но те трябва да се концентрират върху предстоящите мачове в Лига Европа с Ливърпул, плюс двубоя за ФА Къп срещу Уест Хям следващия уикенд.

"Предстоят ни решаващи сблъсъци. Ние просто трябва да се върнем на победния път. Тежките мачове идват и ние трябва да се концентрираме и да бъдем готови за тях", завърши английският халф.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА