Last news in Fakti

7 Март, 2016 15:45 1 094 1

Феновете не искат Вили Вуцов за треньор на Левски

  • вуцов-
  • левски-
  • стоев-
  • треньор-
  • фенове

Без гласовете на привържениците Вили Вуцов няма как да бъде избран за треньор

Феновете не искат Вили Вуцов за треньор на Левски - 1
Снимка: БТА

Националният клуб на привържениците на Левски и Тръст „Синя България” не искат Вили Вуцов да стане треньор на тима. Двете организации са част от Управителния съвет на клуба и няма да гласуват „за” при евентуално предложение Вуцов да замени Стойчо Стоев.

След поредицата слаби резултати на Левски, се заговори за смяна на треньора, като основен фаворит за наследник на Стоев е Вили Вуцов.

За да бъде назначен 48-годишният треньор начело на Левски, е нужно предложението да бъде гласувано от Управителния съвет на клуба. Уставът на "сините" е така изготвен, че ако тръстът или клубът на привържениците не гласуват „за”, предложението няма как да бъде прието. Ако има повече от един гласувал "против" дадено решение то няма как да бъде прието.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 909

    0 0 Отговор
    Сините искат Реджеп Ердоган той им е техният баща !!!