8 Март, 2016 10:32 1 919 3

Лечков за скандала с Любо Пенев: Съжалявам

  • йордан лечков-
  • любослав пенев-
  • скандал-
  • съжалявам

Не сме се карали, аз се имам с абсолютно всички, сподели героят от САЩ'94

Лечков за скандала с Любо Пенев: Съжалявам - 1
Снимка: БТА

Вицепрезидентът на Българския футболен съюз Йордан Лечков коментира разразилия се в края на 2014 година скандал с бившия селекционер на националния отбор Любослав Пенев. Лечков сподели, че е бил разочарован от думите на Пенев, че трябва да бъде в затвора, но съжалява, че той и колегите му от БФС са допуснали "такава простотия да се случи".

"Не съм казвал, че се радвам, че Любо Пенев не е бил с отбора на САЩ'94. Мога да си позволя да критикувам, защото съм ръководител и отговорник. Никога не съм виждал някой подчинен открито да атакува президента си, прекия си ръководител - всички са виновни, само не този, който носи отговорност. Бях дълбоко разочарован от това, което излезе от устата му, че аз едва ли не трябва да бъда в затвора. С него сме яли, пили и други, трети неща сме правили заедно. Всеки, който малко може да помисли, ще се сети какви са. Това беше дълбоко разочароващо за мен, защото ставаше въпрос за лична драма. Каквато и той е имал, а и всеки човек", коментира Лечков пред bTV, цитиран от "Тема Спорт".

"Аз съм простил. Нямам проблеми. Ние не сме се карали, аз се имам с абсолютно всички. Имали сме взаимно много успехи на терена и сме карали народът да се чувства горд. И използвам възможността да се извиня от името на всички мои колеги, че допуснахме такава простотия да се случи. Съжалявам за това. Големи мъже сме, не трябва да заприличваме на сополиви млади футболисти", добави бившият кмет на Сливен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    0 0 Отговор
    "С него сме яли, пили и други, трети неща сме правили заедно. Всеки, който малко може да помисли, ще се сети какви са"

    Я някой с малко повече акъл от мен да ме светне какави са тея трети неща, че двете висши не ми стигат да се сетя сам

    Коментиран от #3

  • 2 СН

    1 0 Отговор
    Ако поставят Венци Стефанов и Йордан Лечков начело на футболния съюз, поне ще се наслушаме на простотии, то футбол и без това нямаме.
  • 3 Ами

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    Двамата са се плющяло.