Last news in Fakti

11 Март, 2016 14:14 924 0

На 13 март – традиционното ски-състезание за купата на Район „Витоша”

  • ски-
  • състезание-
  • витоша
На 13 март – традиционното ски-състезание за купата на Район „Витоша” - 1

Традиционното ски състезание за Купа район “Витоша” -2016 ще се  състои в неделя - 13 март, на витошката писта „Витошко Лале”. Спортният празник се провежда с подкрепата на Столична община и спонсори от района.

Надпреварата ще се открие в 10.00 часа от кмета на столичния район „Витоша” Инж. Теодор Петков, в присъствието на зрители, гости и над 200 души участници. В нея ще се включат най-добре представилите се ски състезатели за купите на кварталите Симеоново, Драгалевци, Бояна, Павлово и с. Владая.

Състезателите ще бъдат разпределени в 9 възрастови групи – от 5 до над 65-годишна възраст.

В състезанието за купата на района традиционно участват популярни скиорски фамилии като Шаламанови, Златареви, Каранови, Панкови, Врингови, Петрови, Киркови, Тепавичарови и др., които предават своя опит, знания и всеотдайност към този спорт на младото поколение.

За участници и гости е организиран специален превоз от Владая, Павлово, Княжево, Бояна, Симеоново и Драгалевци.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА