Last news in Fakti

15 Март, 2016 12:45 854 0

Берое: Светът ще говори за нас!

  • берое-
  • юбилей-
  • партизан-
  • русев-
  • сотирова

Старозагорци потвърдиха за юбилейния мач срещу Партизан

Берое: Светът ще говори за нас! - 1
Снимка: beroe.bg

Официалното отбелязване на предстоящия юбилей „100 години Светът е Берое“ и кулминация на тържествата по този повод ще се състои на 17 май 2016 г. Тогава Берое ще излезе под Аязмото в приятелска среща срещу Партизан (Белград). Двубоят ще бъде съпътстван със специална програма, награждаване на заслужили футболисти и деятели, както и с още много изненади.

„Умишлено се забавихме доста време, за да направим тази пресконференция. Най-трудното беше да направим един такъв мач, който ще остане в историята. Благодаря на Партизан, че се съгласиха. Смятам, че с тяхното участие ще направим прекрасен празник.“ – каза Илко Русев. „Нещата бяха трудни и от гледна точка, че програмата на Берое също трябва да бъде съобразена. Изпадаме в програма с цикъл сряда-събота и това беше най-добрата идея“.

В този двубой играчите на Берое за пръв път ще облекат специалната си юбилейна фланелка. Дизайнът вече е готов и в момента екипът е в производство. Юбилейната фланелка ще бъде представена на феновете в началото на май и ще бъде в продажба още преди двубоя с Партизан. Това ще бъде втори екип за представителния отбор за следващия сезон.

На пресконференцията участваха Иванка Сотирова - зам. кмет на Стара Загора, Илко Русев - Председател на Съвета на Директорите на Берое и Диян Димитров, който е общински съветник.

„Светът наистина говори за Берое. Това го казвам, след като се върнах в петък от Лисабон. Бях на посещение в побратимения град Барейро. Техният отбор носи символите на Берое и се казва „Барейро Стара Загора“. Отправих им покана да дойдат и те да участват", каза Иванка Сотирова.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА