19 Март, 2016 05:15 1 023 1

Нови проблеми със закона за Бензема

  • бензема-
  • наркотрафик-
  • пране на пари-
  • закон-
  • изнудване

Футболистът на Реал Мадрид замесен в афера за пране на пари, свързани с наркотърговия

Нови проблеми със закона за Бензема - 1
Снимка: БТА/АР

По-малко от 100 дни преди началото на Евро 2016 нови проблеми се стовариха върху главата на нападателя на Франция и Реал Мадрид Карим Бензема. Освен разследването за участие в схема за изнудване на съотборника си Матийо Валбуена, той беше замесен и в афера за пране на пари, свързани с наркотърговия. Информацията е на френското издание "Либерасион". 

То твърди, че Бензема на практика е станал потърпевш от участието си в тези схеми, тъй като е загубил значителна сума пари. Нападателят е бил разпитан преди два месеца в пълна тайна, но случката обяснява изявлението на премиера Манюел Валс, че на този етап Бензема няма място в националния отбор на Франция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mediator37

    0 1 Отговор
    В топ 10 на най-добрите нападатели в света и франсетата се лишават от него, заради дело.