Last news in Fakti

18 Март, 2016 15:24 749 0

Венци Стефанов: Бием ли Левски, ще има премии

  • стефанов-
  • премии-
  • левски-
  • славия

"Ще се замисля дали да дам пари и при равен", заяви босът на Славия

Венци Стефанов: Бием ли Левски, ще има премии - 1
Снимка: БТА

Президентът на Славия Венци Стефанов обеща премии за играчите, ако победят Левски в събота. Двата тима се срещат в Овча купел. Босът обаче така и не вдигна завесата за размера на финансовия стимул.

"Разбира се, че ще има премии, ако победим Левски. Ще си помисля дали ще им дам, ако направят и равен", заяви Стефанов пред "7 дни спорт".

Ако "белите" вземат най-старото софийско дерби, ще запишат втори успех след подновяването на първенството. След победата над Ботев Пд с 1:0, на "Овча купел" напълниха джобовете и очакват това да се случи и след събота. 

"Видяхте, че реферът в Разград леко подпираше домакините. За мача с Левски нямам притеснения, тъй като Георги Кабаков е опитен съдия. Въпреки това съм сигурен, че ще бъде подложен на голям натиск, но дано да не се поддаде. Той е здрав психически", коментира Стефанов.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА