Last news in Fakti

20 Март, 2016 00:30 1 305 0

Хауърд Уеб: Фелайни е престъпник

  • уеб-
  • фелайни-
  • червен картон-
  • ливърпул-
  • манчестър юнайтед

"Трябва да бъде гонен във всеки мач", заяви бившият съдия

Хауърд Уеб: Фелайни е престъпник - 1
Снимка: БТА/АР

Бившият рефер Хауърд Уеб заяви, че футболистът на Манчестър Юнайтед Маруан Фелайни е престъпник и каза, че белгиецът е имал късмет да не получи червен картон в двубоите с Ливърпул. Фелайни удари с лакът  Деян Ловрен от гостите, но съдията остана далеч и не видя нарушението. По същия начин, в първия двубой Маруан удари Емре Джан, но и тогава нарушението остана незабелязано.

Говорейки за "BT Sport Europe", Уеб бе красноречив: "Фелайни не може да играе, без да разхвърля лакти наоколо. Той е един престъпник на терена. Трябваше да бъде наказан още в първия мач, но УЕФА никога не разгледа този инцидент".

"Ние съдиите знаем какъв е Фалайни. Видели сме много през цялата си кариера, но той става все по-зле и по-зле. Няма мач, в който да не раздава лакти в лицата на колегите си. Този човек трябва да бъде гонен във всеки двубой. Мисля, че на хората им дойде до гуша от него", завърши Уеб.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА