Last news in Fakti

22 Март, 2016 11:57 823 0

Левски няма да обсъжда смяната на Стоев

  • стоев-
  • ръководство-
  • управителен съвет-
  • уволнение-
  • левски

Ръководството на "сините" обяви, че няма да се стига до треньорска рокада в тима

Левски няма да обсъжда смяната на Стоев - 1
Снимка: БТА

Смяната на старши треньора Стойчо Стоев няма да бъде обсъждана на предстоящото този четвъртък събрание на Управителния съвет на Левски, разбра "7 дни спорт". Ръководството на "сините" се събира на "Герена", за да обсъди няколко важни точки. Нито една от тях обаче няма да бъде свързана с поста на Стоев или друга от позициите по високите етажи на клуба. 

Шефовете продължават да стоят твърдо зад 53-годишния специалист. На няколко пъти началниците на 26-кратните шампиони на България обявиха, че първенецът в "А" група с Лудогорец остава начело на тима поне до лятото. Към днешна дата хората от УС продължават да стоят твърдо зад думите си. 

На Стойчо Стоев ще бъде даден пореден шанс до края на сезона да промени играта на "сините" и облика на отбора. На "Георги Аспарухов" са убедени, че информациите за евентуална треньорска рокада целят единствено допълнително да изнервят обстановката в клуба, където и без това има напрежение след колебливите напоследък резултати на тима.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА