Last news in Fakti

26 Март, 2016 10:57 987 0

Висшата лига е пред провал

  • цска-
  • висша лига-
  • идея-
  • отлагане

В последните седмици настъпи тотално затишие около идеята

Висшата лига е пред провал - 1
Снимка: БТА

Проектът за създаването на Висша лига от лятото е на път да претърпи пълен провал, пише "Тема спорт". В последните седмици настъпи тотално затишие около идеята, като отговорните лица по нея се покриха и не коментират нищо.  Същевременно анонсираната още в началото на март дискусия с клубовете се отлага за втори път. 

Първо трябваше да е около 22 март, после щеше да е в началото на април, но сега се оказва, че ще е дори по-късно, тъй като покани не бяха разпратени и през тази седмица. Няма и кой да ги изпрати, след като отговорниците са в Португалия.

Основната идея на футболния съюз уж беше да върне ЦСКА на най-високо ниво още от новия сезон.  Пълното бездействие на централата по Висшата лига обаче говори за тъкмо обратното - на "Иван Асен II" отново тупкат топката.  На 99 % е сигурно, че Висша лига от това лято няма да има въпреки анонсите на отговорниците по проекта Павел Колев и особено Атанас Караиванов.

На "Армията" обаче не спят и вече обмислят няколко варианта, чрез които да продължат своя път.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА