Last news in Fakti

30 Март, 2016 16:45 1 015 1

Петев взима още бразилци в националния

  • марселиньо-
  • петев-
  • лудогорец-
  • национален отбор-
  • натанаел-
  • кишада

Жуниор Кишада и Натанаел Пимиента могат да последват Марселиньо

Петев взима още бразилци в националния - 1
Снимка: БТА

Нови двама футболисти на Лудогорец могат да получат българско гражданство, а съответно и място в националния отбор на страната ни. Става дума за Жуниор Кишада и Натанаел Пимиента. Според "Тема Спорт", ръководството на "орлите" вече е започнало да подготвя необходимите документи, за да може скоро да бъде даден ход на процедурата за "уреждането" на левия бек в представителния ни състав.

Със сигурност обаче тя няма да завърши преди края на годината. Идеята на разградчани е Натанаел да се сдобие с български паспорт по същата схема, както и Вандерсон. Последният получи официален документ от страната ни само година и половина, след като подписа с клуба.

Сънародниците им Марселиньо, Кишада, напусналият Шоко, както и продаденият в Шалке 04 Жуниор Кайсара трябваше да чакат по над 2 години, за да станат „българи". В края на 2016-а Натанаел ще направи точно година и половина в Разград. Намеренията на ръководството показват, че поне за момента не смятат да го продават. Както е известно, към левия краен защитник има сериозен интерес от португалския гранд Спортинг.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Спиро

    1 0 Отговор
    Бразилци, българи.... няма разлика май. Давай, взимай колкото можеш там.
    Като на какво ще заприлича "националният" ни отбор???