Last news in Fakti

1 Април, 2016 01:33 1 096 0

Гуардиола хареса играч на Арсенал за Сити

  • бейерин-
  • манчестър сити-
  • арсенал-
  • гуардиола

Ектор Бейерин влиза в плановете на испанския специалист за лятната селекция

Гуардиола хареса играч на Арсенал за Сити - 1
Снимка: БТА/АР

Бъдещият мениджър на Манчестър Сити Пеп Гуардиола иска да привлече на "Етихад" десния бек на Арсенал Ектор Бейерин, твърди британското издание "Сън". Испанецът се радва на превъзходен сезон, на "Емиратс", и не случайно доста от големите клубове вече имат сериозен интерес към неговото привличане. Усилено се говори дори, че то влиза в плановете на грандовете Байерн Мюнхен и Барселона.

Въпреки това обаче Пеп е готов да се бори със зъби и нокти за бранителя, тъй като вижда в него перфектен вариант за десния бек. Испанецът ще гони на всяка цена титлата през следващия сезон и усилено се оглежда за потенциални нови попълнения.

Договорът на Ектор с Арсенал е до лятото на 2019 година, като клубът е категоричен, че няма да го продава.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА