Last news in Fakti

31 Март, 2016 11:56 812 0

Бонев: Марселиньо ще помогне много на България

  • бонев-
  • марселиньо-
  • петев-
  • национален отбор

"Националите ни донесоха много положителни емоции", коментира легендата

Бонев: Марселиньо ще помогне много на България - 1
Снимка: БТА/АР

Легендата на българския футбол Христо Бонев се надява, че добрите игри и резултати на националния ни отбор ще продължат.

"Много положителни емоции ни донесоха националите с двубоите с Португалия и Македония. След толкова загуби и слаби игри сега най-после печелим. Преди показваното от момчетата нямаше нищо общо с българския дух. Видяхме два силни мача, което не се случва всеки ден. Футболистите ни вдъхнаха надежди и сега трябва да ги подплатят. Взехме кройката, трябва да шием", коментира пред "Тема Спорт" Бонев.

"Не трябва да се главозамайваме. Мисля, че добре знаем къде ни е мястото. Марселиньо се включи страхотно. Ще ни помогне много. Не хвърчи в облаците, а е здраво стъпил на земята. Резултатите ще дойдат. Решението Петев да остане начело на националния отбор бе мъдро", добави Бонев.

"За съжаление добрите резултати на мъжете бяха помрачени от слабите игри на младежите и юношите. Да не кажа и по-тежка дума - срамни. Докарваме нещата до едно положение и нищо повече", завърши последният треньор, класирал България на световно първенство.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА