Last news in Fakti

4 Април, 2016 11:01 729 0

Тунчев: Нямам никаква яснота за бъдещето си

  • александър тунчев-
  • локомотив пловдив-
  • бъдеще-
  • яснота-
  • а група

Опитният бранител на Локо (Пд) няма против да остане на Лаута

Тунчев: Нямам никаква яснота за бъдещето си - 1
Снимка: БТА

Защитникът на Локомотив (Пловдив) Александър Тунчев не знае дали ще остане на "Лаута" и през следващия сезон. В интервю пред "Тема Спорт", един от най-опитните играчи в състава на "смърфовете" сподели, че не би имал проблем да бъде част от клуба и след края на настоящата кампания, стига да бъде желан.

„Президентът Крушарски има много големи амбиции и в това няма лошо, но аз не мога да говоря за следващия сезон, тъй като имам договор само до края на този. Така че не мога да кажа какво ще се случи от тук нататък. Това важи и за други мои колеги, но със сигурност с такъв президент Локо ще бъде с амбиции и няма да се лута между изпадащите. Към момента нямам абсолютно никаква яснота за бъдещето си. От моя страна няма проблем, ако желаят да остана. Усещам, че мога да дам още една година на самия себе си. Пак казвам, не се знае къде ще отида", сподели бранителят.

„В отбора се събрахме доста опитни футболисти. Опитват се по всякакъв начин да ни изкарат едва ли не, че сме пенсионери и че сме приключили с футбола. Хората от много време са казали, че има можещи и неможещи, а не млади и стари. Онзи ден Камбуров го показа с хеттрика си срещу Пирин (Благоевград). Колективът ни е на много високо ниво и мисля, че от тук нататък ще показваме и по-добри игри и вярвам, че ще успеем да побеждаваме до края. Колкото по-напред завършим в класирането, толкова по-добре", добави Тунчев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА