Last news in Fakti

6 Април, 2016 10:27 801 0

Ще успее ли ЦСКА да преодолее Берое?

  • цска-
  • берое-
  • купа на българия-
  • полуфинал

И в двата тима има проблеми с контузени футболисти

Отборът на Берое приема днес от 19,15 часа в Стара Загора ЦСКА в крайно любопитна първа полуфинална среща от турнира за Купата на България. За първи път този сезон "армейците" ще мерят сили с отбор от родния елит. Старозагорци имат проблеми с контузии, но влизат в мача в ролята на фаворит и ще търсят на всяка цена победа у дома срещу отбор, който в момента се състезава в трета дивизия.

ЦСКА и Берое са се срещали 8 пъти в турнира за Купата на България и балансът е 5 победи за "червените", едно равенство и 2 победи за старозагорци. Интересно за отбелязване е, че 5 от сблъсъците между двата тима са били на четвъртфиналната фаза и днес двата отбора за първи път ще се изправят един срещу друг на полуфинал. Един от най-драматичните мачове между двата отбора е през 2007 година, когато на четвъртфиналите Берое елиминира ЦСКА с 1:0 след продължения с гол на Аделино Лопеш в 119-ата минута.

Старши треньорът на Берое Петър Хубчев не може да разчита за мача на наказания Веселин Пенев, а с контузии са Георги Андонов и Венцислав Василев, които също пропускат срещата. Под въпрос остават други двама играчи - бразилците Елиаш и Том, а новото попълнение Педрито все още чака жълтата си карта.

В лагера на "армейците" няма наказани футболисти, а наставникът на ЦСКА Христо Янев е лишен от услугите на контузените защитници Александър Бранеков и Валентин Антов.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА