7 Април, 2016 09:26 1 055 1

Стойчо Младенов сменя Хубчев в Берое

  • младенов-
  • хубчев-
  • берое-
  • уволнение

Ръководството на старозагорци уволнило Хубчев късно вечерта

Стойчо Младенов сменя Хубчев в Берое - 1
Снимка: БТА

Легендата на ЦСКА и бивш треньор на тима Стойчо Младенов е един от фаворитите за бъдещ наставник  на Берое, след като ръководството на тима от Стара Загора вече е решило да уволни Петър Хубчев, въпреки че това все още не е официално обявено. До тази ситуация се стига след загубата на Берое от ЦСКА с 0:2 в първи полуфинал за Купата на България.

Стойчо Младенов започва професионалната си кариера на футболист именно в Берое, където играе от 1976 до 1979 година. След това тя продължава в ЦСКА, Беленензеш, Витория Сетубал, Ещорил и Олянензе.

58-годишният специалист е бил начело на ЦСКА на няколко пъти, но никога не е водил Берое. За последно той води египетския Ел Итихад.

Стойчо Младенов присъства на последните два домакински мача на Берое и беше на трибуните в Стара Загора за битките с Лудогорец и ЦСКА. На този етап няма нищо сигурно и най-вероятно тепърва предстоят задълбочени разговори. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 факт

    0 0 Отговор
    Петър Хубчев или е тото-mo6ennik или е старши-ibrik4iqta на Гришата . . .