Last news in Fakti

7 Април, 2016 21:03 925 1

Сериозни щети след вандалските прояви на феновете на Берое

  • берое-
  • вандалски прояви-
  • щети

Вандалската проява на ултраси на футболния Берое по време на първия мач от полуфиналите в турнира за купата на България срещу ЦСКА е оценена на 1,2 млн. лева в щети, съобщава bTV. В сряда вечер Берое загуби изненадващо с 0:2 от „армейците”.

Резултат, който явно е вбесил част от агитката на домакините. Хора от сектора с привърженици на „зелените” са хвърляли бомбички директно върху пистата за лека атлетика на стадиона в Стара Загора. В момента трасето е считано за най-доброто за този вид спорт в цялата страна, като официалното му откриване бе през 2013 г.

Първият човек, който се появи на място днес, за да огледа пораженията бе Красимира Чахова – заместник-кмет на Община Стара Загора. Пистата се стопанисва от клуба по лека атлетика в града.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Антиберое

    0 0 Отговор
    Да не се допуска наркомани и расисти по мачове