Last news in Fakti

7 Април, 2016 22:00 1 148 0

Спрягат играч на Волфсбург за трансфер в Реал (М)

  • волфсбург-
  • реал (м)-
  • рикардо

Името на 23-годишния Рикардо Родригес вече е спрягано за трансфер с Реал (М). Талантливият бранител с последните си изяви със сигурност е станал още по желан от страна на испанския гранд след като в сряда вечер вкара първия гол за Волфсбург при успеха с 2:0 над Реал Мадрид в първи мач от 1/4-финалите в Шампионската лига.

Бащата на защитника - Хосе Мануел Родригес, разкри за среща с ръководители на "лос бланкос". "Преди двубоя имах разговор както с Флорентино Перес, така и с Емилио Бутрагеньо. Не сме обаче обсъждали футболни теми", коментира той пред Cadena Cope. Таткото е испанец, а майката на Рикардо Родригес е от Чили, но футболистът е роден и израснал в Швейцария и играе за местния национален отбор.

"Какво казах на сина си ли? - продължи бащата - Честитих му победата и му казах, че е добър играч. Бих бил щастлив, ако той премине в Реал Мадрид. По принцип синът ми иска да направи трансфер в голям клуб и Испания е добър избор".

Рикардо Родригес има един по-голям и един по-малък брат, като те също са професионални футболисти в Германия. Роберто Родригес (25 г.) е полузащитник в Гройтер Фюрт, а Франсиско (21 г.) също е във Волфсбург и играе като халф.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА