Last news in Fakti

11 Април, 2016 22:16 791 0

Във Волфсбург наплашени от съдиите

  • волфсбург-
  • съдиите-
  • реал (м)

Алофс притеснен преди реванша на тима си от Шампионската лига

Клаус Алофс очаква съдийска подкрепа в полза на Реал Мадрид в срещата-реванш между неговия Волфсбург и "белия балет" от 1/4-финалите в Шампионската лига.

Мачът в испанската столица е утре (вторник), а германците имат аванс от 2:0.

"На "Бернабеу" могат да се случат много неща - дори такива, върху които ние не можем да повлияем, като примерно грешни отсъждания на реферите в наша вреда. Това не е задължително да се случи, но трябва да сме подготвени за всичко", заяви спортният директор на Волфсбург.

Според него Реал си остава фаворит за крайно продължаване, независимо добрата преднина на "вълците". "Това 2:0 от първата среща е добро начало. За да елиминираме Мадрид, се нуждаем от два силни мача. Единият вече мина, но ни трябва още един. Дали ни очаква война? Ще бъде голяма битка с всички разрешени средства. Не става дума за война", добави Алофс.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА