Last news in Fakti

13 Април, 2016 06:00 1 333 0

Прогноза на деня: Уест Хям - Манчестър Юнайтед

  • прогноза-
  • уест хям-
  • манчесър юнайтед-
  • купа англия

Битката между двата тима в преиграването ще е ожесточена

Прогноза на деня: Уест Хям - Манчестър Юнайтед - 1
Снимка: БТА/АР

Днес от 21:00 часа българско време Уест Хям приема Манчестър Юнайтед в преиграването на първия двубой по между им от четвъртфиналите за Купата на Англия, завършил 1:1.

"Червените дяволи" продължават да редува силни със слаби игри в първенството и по всичко личи, че 4-ото място, даващо право на класиране в Шампионската лига догодина, ще им се изплъзне. Също така, възпитаниците на Луис Ван Гаал отпаднаха от турнира за Лига Европа и ФА Къп остана последната им надежда на трофей.

Срещу тях обаче се изправя бойкият тим на "чуковете", който показва много добра форма през целия сезон и страхотна резултатност в атака.

Според екипа на Факти.бг, Уест Хям и Манчестър Юнайтед няма да успеят да се победят в ново голово равенство. Прогнозата ни за този мач е Х, а коефициентът за този знак при повечето букмейкъри е около 2.80.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА