Last news in Fakti

14 Април, 2016 06:00 1 858 0

Прогноза на деня: Ливърпул - Борусия Дортмунд

  • ливърпул-
  • прогноза-
  • борусия дортмунд

Двата отбори са сочени като фаворити за спечелването на Лига Европа

Прогноза на деня: Ливърпул - Борусия Дортмунд - 1
Снимка: БТА/AP

Днес от 22:05 ч. ще изиграе мача реванш от четвъртфиналите на турнира Лига Европа между отборите на Ливърпул и Борусия Дортмунд.

Първата среща между двата отбора в Германия завърши при резултат от 1:1. Ливърпул бяха колебливи през по-големия период в английското първенство, но при последните си мачове навлязоха в добра форма. Червените направиха изненадващо силен мач в Дортмунд и се намират в по-добра позиция при реванша. Все пак Борусия се радва на много силен сезон в Германия и отборът е определян като фаворит за победител в турнира.

Екипът на Факти.бг ви съветва да рискувате и да заложите на X за този мач. Основните букмейкъри дават коефициент от над 3 за равенство. Възможно е да рискувате и с точен резултат от 1:1 с продължения и дузпи. Желаем ви късмет!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА