Last news in Fakti

14 Април, 2016 15:23 1 293 3

Кобрата готов да накаже Чисора

  • кобрата-
  • чисора-
  • титла

Българинът започва нов поход към световната титла

Българският професионален боксьор Кубрат Пулев заяви, че няма да пожали противника си Дерек Чисора.

Двамата боици ще се срещнат на ринга в Хамбург в сблъсъка на титаните на 7 май за европейската титла в свръхтежка категория. Мачът им ще бъде и първа квалификация по пътя към световната корона на IBF, която вече е притежание на Антъни Джошуа.

Според 34-годишния софиянец поражението на Артур Абрахам в Лас Вегас може да е довело до мисъл в Дел Бой, че и той като човек, трениран от Ули Вегнер, ще загуби, пише "Тема Спорт".

"Може би в сегашната ситуация има и нещо хубаво и Чисора ме подценява. Но нека спокойно да го прави - в Хамбург го очаква неприятно събуждане", категоричен бе Пулев пред германските медии.

Той се зарече да не разочарова Вегнер по примера на Абрахам.

"Треньорите Ули Вегнер и Георг Брамовски вършат страхотна работа, но в крайна сметка всичко зависи от нас - боксьорите, от представянето ни на ринга. Там трябва да разберем кое работи и кое - не. Гледах загубата на Артур по телевизията, но на мен това няма да ми се случи. Няма да разочарован треньора си втори път", обеща Кобрата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Капитана

    1 0 Отговор
    Кобра,със теб съм смачкай го както ти си знаеш!
    Възхищавам се от постигнатото от теб и успехите,които натрупа.Не обръщай внимание на недоброжелателите,които плюят върху всеки.За мен ти си един добър боксьор,който трябва да остави трайна диря в световния професионален бокс и да заема подобаващото му се място сред най-големите имена,а защо не и световен шампион.Нека Бог да бъде с теб и само победи на ринга!!!
  • 2 АБПЯ

    0 1 Отговор
    КО-бра (Knock Out) стискам палци да издържиш на Чисора по-дълго отколкото на Кличко, че да гледам с кеф как те мачкат. Винаги е готино да видиш пребит чалгар! Никой чалгар не е българин - дано те сгънат от бой и пак да ти показват кецовете към прожекторите докато се приземяваш на врат!
  • 3 Иван

    0 1 Отговор
    Кобра , ако мача не е нагласен ми се струва че няма да можеш да го накажеш . То мен няма да можеш да накажеш ако се назобя , че негъра ли .ХА-ХА