Last news in Fakti

16 Април, 2016 12:21 3 166 0

Русев се жени за секс бомба в Пловдив

  • александър русев-
  • сватба-
  • пловдив

WWE боецът иска събитието да се проведе в България

Родният WWE кечист Александър Русев най-накрая се съгласи да разкаже малко повече за предстоящата му сватба. Той даде за "Стандард" първото си интервю пред родна медия, откакто е част от WWE.

В него Русев разказва за пътя си към големия спорт.

"Преди години заминах на бригада като студент. Така се случиха нещата, че останах там. Не бих го нарекъл цел, а по-скоро мечта. Но да, идеята да стана кечист ми се въртеше в главата. В България, дори Европа изобщо няма места, където можеш да тренираш и да научиш подобно нещо. Само в САЩ има има такива места. Те са специални школи. Но преди да отида в такава школа се занимавах със строителство. За това беше и бригадата в Ричмънд. После отидох в Лос Анджелис и отново се занимавах с това. Но се налагаше да работя по две неща наведнъж. Бил съм разносвач на пици и други храни по домовете, охрана, шофьор на такси. Никога не съм оставал само с една работа.", коментира българската звезда.

На въпроса дали годеницата - Катрин Пери, която се подвизава на ринга под името Лана, му харесва България, Русев отговори с категорично "Да".

"Много й хареса Пловдив. Като малка е идвала в България като балерина, но в София. Харесва страната определено. Любовта ни започна в Орландо. Когато Лана започна да се занимава с WWE. Една седмица бяхме приятели, после станахме гаджета. Вече планираме сватба. Даже две. Едната ще е тук в САЩ. Другата ще е в България. През месец септември", добавя той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА