Last news in Fakti

23 Април, 2016 12:02 617 0

Филаделфия и Сан Хосе с победи в НХЛ

  • филаделфия-
  • сан хосе-
  • нхл

Михал Нойвирт спаси 44 шайби на вратата на Филаделфия, а Летящите се наложиха с 2:0 над Вашингтон в пети мач от серията между първия и последния в Източната конференция. Вашингтон има аванс от 3:2 победи, но мач номер шест ще бъде проведен в Пенсилвания.

Райън Уайт вкара решителния гол в полза на Филаделфия, след като шайбата се отклони от тялото на защитника Тейлър Хорни. Крис Вандевелде пък се разписа на празна врата, след като Столичаните извадиха от игра Брейдън Холтби в заключителните минути.

В същото време, Йонас Донской вкара решителния гол за победата на Сан Хосе с 6:3 срещу Лос Анджелис, с което Акулите изхвърлиха Кралете от плейофите на Националната хокейна лига на САЩ и Канада (НХЛ). Сан Хосе влезе в мача като трети поставен тим в Западната конференция, но отстрани втория Лос Анджелис и продължава към втория кръг.

Донской даде аванс на Сан Хосе с втория си гол в мача, отбелязан в началото на последната третина. Крис Тиерни и Мат Нието се разписаха рано в срещата в полза на Акулите, а Джо Павелски вкара за 5:3 в средата на третата част. Мелкер Карлсон пък беше точен на празна мрежа, с което оформи и крайния резултат.

Мартин Джоунс спаси 19 удара на вратата на гостите, които получиха три гола във втората третина. Анже Копитар, Джеф Картър и Крис Ферстеег се разписаха в рамките на девет минути за 3:3, но Кралете не успяха да обърнат резултата в своя полза.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА