Last news in Fakti

24 Април, 2016 18:18 638 0

Арсенал не успя да бие Съндърланд

  • арсенал-
  • съндърланд-
  • реми

Само ден след като Нюкасъл се пребори за 3:3 при гостуването си на Ливърпул, сега и друг тим, който се бори с все сила за оцеляването си открадна точка от Арсенал.

Съндърланд игра добре и си заслужи 0:0 като домакин на Арсенал.

Голямата новина за Арсенал бе завръщането в групата на Джак Уилшир, който остана на резервната скамейка за началото и се появи в игра в 84-ата минута. Английският халф игра за последно във финала за ФА Къп през миналата кампания, а по време не предсезонната подготовка счупи крак.

С или без него обаче, срещата бе много равностойна и двуостра, но и двата тима имаха сериозен проблем при завършващите удари. Дефоу и М'Вила за "черните котки" и Санчес от гостите изтърваха най-чистите положения и нулевото реми стана факт.

Благодарение на тази точка, която прибави към актива си, Съндърланд изскочи над зоната на изпадащите. Арсенал от своя страна пропусна да си върне третото място и остава на четвъртата позиция с 64 точки - колкото има и Манчестър Сити.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА