Last news in Fakti

26 Април, 2016 12:57 777 0

Лудогорец започва да бистри селекцията

  • ръководство-
  • лудогорец-
  • селекция-
  • томанов-
  • лобао

Ръководството на "орлите" се събира да избере евентуални нови попълнения

Лудогорец започва да бистри селекцията - 1
Снимка: БТА/АР

Ръководството на почти сигурния шампион на България Лудогорец ще има среща относно лятната селекция този петък. На нея спортният директор Методи Томанов ще докладва за наблюдаваните от него футболисти по време на скаутската му мисия в Южна Америка. Славният защитник на ЦСКА изкара близо месец на континента, като в периода е гледал на живо мачове от щатските първенства на Бразилия, както и такива от шампионатите на Чили и Аржентина. 

Считан за сигурен нов в редиците на разградчани, които отново ще се опитат да щурмуват групите на Шампионската лига през лятото, е защитникът Родриго Лобао от Атлетико Линензе. 22-годишният бразилец е договорен от Лудогорец и трябва да пристигне в България на 11 май, за да подпише договор с "орлите". Тази информация бе разкрито лично от мениджъра му Луис Карвальо пред медиите в Страната на кафето, пише "Тема Спорт". 

Освен на поста централен защитник обаче "зелените" ще опитат да вземат и нов дефанзивен полузащитник, както и такъв с по-офанзивни функции, който може да играе и на върха на атаката. Почти сигурно пък през лятото от Разград ще си тръгне бившият капитан на румънския гранд Стяуа (Букурещ) Андрей Препелица. Халфът е сред най-високоплатените в клуба, но така и не успя да се докаже в редиците на Лудогорец и в момента е твърда резерва на Лукас Саша.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА