Last news in Fakti

7 Май, 2016 22:42 1 096 0

Лудогорец стъпи накриво в Пловдив

  • лудогорец-
  • локомотив-
  • "а" група

Локомотив (Пд) забавя коронясването на новия стар шампион

Лудогорец най-сетне видя отпор. Разградчани бяха наиграни с 1:2 от Локомотив (Пловдив) в мач от 32-ия кръг на "А" група.

Така шампионите ще трябва да почакат още малко за да стане защитата на титлата им официална. Четири кръга преди края футболистите на Георги Дерменджиев водят с 11 точки пред втория в подреждането тим на Левски.

Резултатът бе открит от Мартин Камбуров в 25-та минута от фаул, като преди да навести мрежата топката се удари в гърба на Иван Иванов.

В 32-ата Джонатан Кафу получи втори жълт картон за симулация и остави своя тим с човек по-малко. Преди това играчът си изкара официално предупреждение от рефера, след като гневно хвърли топката в лицето на противников играч при спряна игра.

Само две минути по-късно Емил Гъргоров удвои преднината на "железничарите". Бадема овладя избита топка и с прецизен удар от воле с десния крак от границата на големия пеналт, не остави шанс на Владислав Стоянов.

През втората част темпото падна, като на няколко пъти и двата тима пропуснаха пред гола.

Въпреки численото си превъзходство, в самия край на срещата и домакините се пропукаха. В 90-ата минута Вандерсон намали на 2:1.

В даденото продължение Гъргоров можеше да отбележи, но стреля право в Стоянов и резултатът остана непроменен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА