Last news in Fakti

11 Май, 2016 14:57 697 0

Кипърски тим следи двама от Левски

  • аел лимасол-
  • левски-
  • бедоя-
  • карнер-
  • трансфер

Бедоя и Карнер могат да напуснат "сините"

Кипърски тим следи двама от Левски - 1
Снимка: levski.bg

Кипърският АЕЛ Лимасол е пред сключване на контракти с двама футболисти на Левски. Става дума за Максимилиан Карнер и Мигел Бедоя, пише "Тема Спорт".  Треньорът на тима Памбос Христодулу пристигна в София и наблюдава снощния мач с Локомотив Пловдив на "Герена", завършил с победа за "смърфовете" с 3:2.

Според медиите в Кипър преговори за преминаването на двамата в тима от Лимасол вече са водени. Левски ще получи трансферна сума за Карнер, който има договор и за следващия сезон. 

През пролетта обаче австриецът загуби титулярното си място в състава на Стойчо Стоев. Възможно е той да бъде разменен за защитника Валентинос Сиелис (26 г.), към когото "сините" проявяват интерес.

Мигел Бедоя става свободен агент през месец юни, след като Левски не успя да го убеди да подпише нов договор.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА