13 Май, 2016 01:30 910 0

Уелбек аут от терените за 9 месеца

  • уелбек-
  • арсенал-
  • контузия-
  • менискус-
  • контузия

Контузията на нападателя е по-тежка от очакваното

Уелбек аут от терените за 9 месеца - 1
Снимка: БТА/АР

Контузията на Дани Уелбек се  оказа по-тежка от предвиденото. Футболистът претърпя операция на дясното коляно и ще се възстановява цели 9 месеца, а не между 3 и 5, както първоначално се предполагаше. Увреждането на менискуса на играча от мача с Манчестър Сити е много тежко и се очаква той да се завърне на терена едва през февруари 2017-а година. 

„Ще се върна по-силен” написа Уелбек в Туитър, а от клуба му пожелаха бързо възстановяване и обещаха да работят усилен с него и да се опитат да го вдигнат максимално бързо на крака. Миналата година той подобна контузия през април заради която отсъстваше от терените 10 месеца. След като се върна се включи добре и отбеляза 5 гола, като още в дебюта си за сезона донесе триумфа над Лестър. 

Сега отново му предстои дълга рехабилитация и това със сигурност е много голямо разочарование, както за него, така и за клуба.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА