Last news in Fakti

13 Май, 2016 10:28 647 0

Звезда на Черно море напуска тима през лятото

  • матиас курьор-
  • звезда-
  • черно море-
  • минск-
  • а група

Матиас Курьор ще продължи кариерата си в Беларус

Звезда на Черно море напуска тима през лятото - 1
Снимка: БТА

Един от най-добрите играчи на Черно море през последните два сезона Матиас Курьор ще напусне тима през лятото, съобщи "Меридиан Мач". Според информацията, роденият в Мартиника фут­болист е подпи­сал вече договор с клуб от чужби­на. Най-вероятно става дума за беларуския гранд Динамо (Минск).

Матиа Курьор е един от футбо­листите в Черно море, чиито контрактите из­тичат в края на сезона. Другите са Бакари, Сте­нно и Марк Клок. Ръководството на „моряците" е от­правило оферти за нови договори на чужденците, но в тях няма увеличение на заплатите. Зара­ди това те на то­зи етап отказват да ги подпишат.

Към Матиас Курьор имаше сериозен интерес от страна на Лев­ски и не толкова сериозен от Лудогорец. Халфът обаче явно пред­почита да про­дължи кариерата си далеч от Бъл­гария.

От „Тича" твърдят, че мно­го скоро ще отпадне още една въпросителна около Черно мо­ре - и Бакари ще подпише с чужд клуб. Нападате­лят, който също беше близо до трансфер на „Герена" в един мо­мент от кариера­та си, е в напред­нали преговори с клуб, който се състезава на из­ток от България.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА