Last news in Fakti

13 Май, 2016 15:55 884 0

16-ият Тенис турнир Peugeot ще се проведе този уикенд

  • тенис турнир peugeot-
  • уикенд

На 14 и 15 май София Франс Ауто ще предложи на феновете на тениса 16-ото издание на Тенис Турнир Peugeot. Домакини са Български национален тенис център в Борисовата градина

16-ият Тенис турнир Peugeot ще се проведе този уикенд - 1

Тази събота, 14 май, на кортовете на Български национален тенис център стартира 16-ото издание на Тенис турнир Peugeot за смесени двойки-любители. Участниците ще се състезават за голямата награда – посещение на престижния турнир от Големия шлем Roland-Garros. Формулата на игра е 2 от 3 тайбрека. Полуфиналите и финалът се играят в 3 от 5 тайбрека. Традиционно голямата награда е посещение на турнира Roland-Garros.

В събота са квалификациите. В неделя, 15 май, ще се проведат квалификациите за полуфиналите. Полуфиналите ще започнат в 14.00 часа, а финалът е от 15.00 часа.

Победителите ще летят до Париж благодарение Bulgaria Air. Билетите за Roland-Garros са осигурени от BNP Paribas. Класиралите се двойки на второ и трето място ще получат награди от верига спортни магазини SLS Rossignol и BNP Paribas.

По време на турнира ще бъде показан за първи път в България Новият Peugeot 2008. Ще се представят още  Peugeot 508 RXH, най-актуалните скутери и велосипеди Peugeot. Желаещите ще могат да тестват велосипедите на Марката.

Официални партньори на турнира са Bulgaria Air, BNP Paribas, SLS Rossignol, Загорка и Devin.

PEUGEOT

Взискателно и удовлетворяващо шофиране, изискан дизайн, качество без компромис – това е ангажиментът на Марката към нейните клиенти, като изброените качества допринасят за емоцията, която гарантира всеки един автомобил с марката PEUGEOT.

С дейност в почти 160 страни, с повече от 10 000 центъра за продажба, PEUGEOT отбеляза напредък през 2015 г. с 4,6%, като достигна бройката от 1 710 000 продадени автомобила в цял свят.

PEUGEOT обединява взискателност, стил и емоция с амбицията да бъде най-добрата марка във високия сегмент в световен мащаб.

Водеща началото си от 1889 г., историята на марката се обогати и тази година с победата* на 2008 DKR по маршрутите на рали „Дакар“.

 

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА