Last news in Fakti

13 Май, 2016 18:26 725 0

Челси все пак предложи договор на Тери

  • тери-
  • договор-
  • челси

"Сините" искат да задържат капитана си

Челси все пак предложи договор на Тери - 1
Снимка: БТА/АР

Челси предложи нов договор на капитана Джон Тери. "Сините" искат да удължат контракта на играча с една година. Все още 35-годишният футболист не е дал отговор на отправеното предложение.

Досегашното споразумение на Тери с клуба изтичаше това лято. Той нееднократно заявяваше, че желанието му е да остане на "Стамфорд Бридж", но от клуба, по неясни причини, не му предлагаше нов договор. В крайна сметка това се случва само няколко дни преди последния кръг на Висшата лига.

През следващия сезон мениджър на Челси ще бъде Антонио Конте. Селекционерът на Италия ще наследи Гуус Хидинк, който довърши този сезон след уволнението на Жозе Моуриньо през декември.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА