Last news in Fakti

17 Май, 2016 10:57 939 0

Гонзо води трима нови в Левски

  • гонзо-
  • петрович-
  • селекция-
  • левски-
  • стоев

Това разкри новият треньор на тима Люпко Петрович

Гонзо води трима нови в Левски - 1
Снимка: БТА

26-кратният шампион на България Левски ще привлече трима нови футболисти, като преговорите с тях води спортният директор Георги Иванов. Това призна новият старши треньор на "сините" Люпко Петрович. Легендарният сръбски специалист, който спечели КЕШ начело на Цървена звезда, ще бъде представен днес на "Герена" и официално ще наследи освободения Стойчо Стоев на поста.

"Вече има две-три нови попълнения, договорени от Георги Иванов. Не мисля за селекция. Нека да минат оставащите два мача. Да видя как се представят играчите и ако нещо не ми харесва, ще говорим с Гонзо", каза сърбинът пред "7 дни спорт".

В същото време стана ясно, че решението за раздялата със Стоев е било единодушно. На последната сбирка на Управителния съвет, на която се стигна до уволнението на треньора, всички членове са гласували "за". На съвещанието е бил и спортният директор на тима Георги Иванов, който е бил твърдо против, но думите му не са взети предвид. Самият Гонзо обясни на последната пресконференция, че треньорът е изгонен през главата му. 

Освен това стана ясно, че Люпко Петрович не е бил единственото коментирано име на срещата на УС. Двама от членовете на управленското тяло са предложили новият треньор на "сините" да е Велислав Вуцов. Вили няколко пъти бе споменаван като вариант за поста на Стоев, но от клуба опровергаха информациите. Оказва се обаче, че това не е точно така и някои отново са опитали да го пробутат на „Герена“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА