20 Май, 2016 09:20 800 0

Иво Тонев стяга редиците в Левски

  • тонев-
  • управителен съвет-
  • левски-
  • гонзо-
  • "синя българия"

Шефове на Левски си четоха конско

Иво Тонев стяга редиците в Левски - 1
Снимка: БТА

Затягане на редиците се проведе на извънредното заседание на Управителния съвет на Левски. То се наложи, след като в последните дни се ля огън и жупел от страна на тръст "Синя България" към собственици и шефове. Георги Иванов от своя страна пък не остана длъжен и обяви, че нещата трябва да се казват по време на сбирките, а не след тях.

Затова шефът на УС и един от собствениците Иво Тонев реши да въведе ред и да се сложи край на подобни изцепки, които носят само вреди на клуба, пише "Стандарт". Очаква се, че в бъдеще повече няма да има и изтичане на информации за нещата, които се обсъждат в офиса на ул. "Тодорини кукли".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА