Last news in Fakti

23 Май, 2016 12:29 1 048 0

Ван Гаал се сбогувал с играчите

  • ван гаал-
  • манчестър юнайтед-
  • напускане-
  • сбогуване-
  • фа къп

Шефовете на Юнайтед не поздравили специалиста след спечелването на ФА Къп

Ван Гаал се сбогувал с играчите - 1
Снимка: БТА/АР

Луис ван Гаал се е сбогувал с играчите и служителите на Манчестър Юнайтед в неделя, обяви „Би Би Си“. По този начин авторитетната британска медия потвърди информацията си, че през тази седмица и най-вероятно още утре начело на „червените дяволи“ ще застане Жозе Моуриньо.

Освен това според „Би Би Си“ нито един член на управата на Манчестър Юнайтед не е говорил с Луис ван Гаал след края на финала за ФА Къп срещу Кристъл Палас (2:1) в събота. На „Уембли“ са присъствали изпълнителният вицепрезидент Ед Уудуърд, както и част от собствениците от семейство Глейзър – Джоел и Ейви.

Служителите на клуба са били изненадани и от факта, че нито един от ръководните фактори не е поздравил отбора за спечеления трофей – първи за клуба след ерата на Сър Алекс Фъргюсън. В миналото винаги е имало подобна реч от тогавашния изпълнителен директор Дейвид Гил.

Както е известно, на излизане от хотела на тима в Лондон 64-годишният Ван Гаал е подхвърлил на чакащ отпред репортер краткото и категорично: „Всичко свърши“. Холандецът до последно се надяваше, че ще може да води Юнайтед и в последния сезон от тригодишния си договор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА