29 Май, 2016 05:45 702 0

Бускетс остава в Барселона

  • бускетс-
  • барселона-
  • договор

Полузащитникът подписа нов договор, цената му скача на 200 милиона евро

Бускетс остава в Барселона - 1
Снимка: БТА/АР

Серхио Бускетс и Барселона постигнаха споразумение за удължаването на договора на халфа. Новината бе потвърдена на официалния сайт на каталунците, където се уточнява, че контрактът ще бъде подписан в следващите дни. Договорът е за пет сезона - до 30 юни 2021 година, като в него има опция за удължаването му с още две години - до края на сезон 2022/23. Откупната клауза, срещу която Бускетс може да смени клубната си принадлежност, е в размер на 200 милиона евро. 

Испанският халф завърши осмия си сезон в Барселона, като се превърна в един от ключовите играчи на каталунците. Преди известно време се заговори за интерес от страна на Пари Сен Жермен към него. Медиите пък настояваха, че Бускетс иска преразглеждане на договора си и увеличение на заплатата. Това вече е факт. 

През този сезон Бускетс изигра 53 мача за Барселона, а досега има общо 384 двубоя с екипа на каталунците, чиито юноша е.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА