Last news in Fakti

2 Юни, 2016 03:00 711 0

Перес: Зидан е ключът към успехите ни

  • зидан-
  • реал мадрид-
  • перес-
  • успехи

"Сега мислим за 12-ата титла на Европа", заяви босът на Реал

Перес: Зидан е ключът към успехите ни - 1
Снимка: БТА/АР

Президентът на Реал (Мадрид) Флорентино Перес похвали старши треньора Зинедин Зидан, който изведе "белите" до 11-ата европейска клубна титла.

"Ключовият елемент е Зидан. Той промени модерната история на Реал (Мадрид). От 2001 година насам създаде ново разбиране за футбола и помогна да спечелим няколко европейски купи. Зидан символизира ценностите на клуба. Това са уважението, скромността и таланта. Когато говорих с него през януари, той каза, че е готов да работи, защото познава отлично съблекалнята на Реал (Мадрид)." 

"Той дори ми каза, че е сигурен, че ще спечелим нещо в края на сезона. Сега има хармония и единство в отбора. Зидан обединява отбора и кара всички да се чувстват добре. Сега мислим за 12-ата титла на Европа", коментира Перес пред "Марка".


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА