Last news in Fakti

2 Юни, 2016 13:28 915 0

Гигс напуска Манчестър Юнайтед

  • гигс-
  • манчестър юнайтед-
  • моуриньо-
  • напускане

Уелсецът е отхвърлил офертата за нова роля при Жозе Моуриньо

Гигс напуска Манчестър Юнайтед - 1
Снимка: БТА/АР

Легендата на Манчестър Юнайтед Райън Гигс със сигурност ще напусне клуба, убедени са някои водещи английски медии.  Уелсецът е отказал предложение за нова роля при новия мениджър Жозе Моуриньо и ще потърси възможност да започне работа като мениджър другаде. 

Досега Гигс бе първи помощник при Луис ван Гаал, но Специалния има свой човек за позицията, което означава, че значението на легендарния нападател ще намалее и затова той е решил да се впусне в ново предизвикателство. 

От Юнайтед все пак продължават да се надяват, че той ще промени намеренията си и все пак ще остане, но това изглежда малко вероятно. Гигс прекара последните дни в Дубай, за да обмисли внимателно всичко, но сега се е върнал в Англия и е готов да откаже офертата на клуба. 

Той има 963 мача и 168 гола с екипа на отбора, като спечели 13 титли на Висшата лига. Засега не е ясно дали елитен тим е готов да рискува с наемането му или ще трябва да започне от по-ниските нива на футбола, тъй като все пак няма никакъв опит като главен мениджър.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА