4 Юни, 2016 11:59 875 0

Сърмов се моли да го върнат в Левски

  • сърмов-
  • моли-
  • левски

Бургазлията не успя да се пребори за титулярно място в Берое през пролетта

Сърмов се моли да го върнат в Левски - 1
Снимка: Официален сайт на Левски

Бившият национал Георги Сърмов се моли да бъде взет отново в Левски, твърди "Меридиан мач". Халфът, който преди година отказа предложение за нов договор със "сините", предпочитайки оферта от Румъния, е звъннал на капитана Веселин Минев. Той искал опитният играч да се застъпи пред спортния директор Георги Иванов за него.

Сърмов през пролетта бе в състава на Берое, но така и не успя да се пребори за титулярно място при старозагорци. Той отпада от сметките на новия треньор Александър Димитров и пак си търси клуб. Привлеченият за първи път на „Герена“ от Станимир Стоилов в началото на сезон 2005/06 е поредният в списъка на тези, които се провалиха, след като отказаха да останат в Левски миналото лято, въпреки че бяха желани от спортно-техническото ръководство.

Другите са Антонио Аниете, който вече разтрогна с Нефтчи Баку и Божидар Стойчев, който след неуспешен период в Гърция, бе освободен и от Черно море. Либан Абди искаше да остане, но „сините“ не се разбраха с турския му клуб.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА