Last news in Fakti

7 Юни, 2016 06:15 1 186 0

Арсенал пожела още една звезда на Лестър

  • марез-
  • варди-
  • арсенал-
  • лестър

Риад Марез е много вероятно също да облече екипа на Арсенал

Арсенал пожела още една звезда на Лестър - 1
Снимка: БТА/АР

Арсенал може съвсем да обезкърви шампиона на Англия Лестър, като освен Джейми Варди вземе и другата голяма звезда на отбора - Риад Марез. Артилеристите са готови да покрият освободителната клауза на голмайстора на Лисиците, която е в размер на 20 милиона паунда, а освен това са останали приятно изненадани от факта, че неустойката на алжиреца е дори по-ниска, така че го вземат и него. 

Според вестник „Сън” най-добрият играч на сезона също изглежда като сигурно ново попълнение за Артилеристите, а идването му ще означава окончателно, че Тио Уолкот няма бъдеще в лондонския тим и най-вероятно ще бъде продаден. 

Клаудио Раниери вече призна, че е много вероятно Варди да отиде на „Емиратс”. Марез, който бе купен за едва 400 000 паунда през януари 2014-а, е на път да го последва, след като неговият възход е не по-малък от този на нападателя.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА