Last news in Fakti

8 Юни, 2016 14:58 783 1

Петев: Контроли са без значение

  • петев-
  • българия-
  • национален отбор-
  • оставка

Националният селекционер не смята да напуска поста

Петев: Контроли са без значение - 1
Снимка: БТА

Националният селекционер Ивайло Петев не смята да подава оставка след турнето в Япония, където нашите загубиха с 2:7 от Япония и с 0:4 от Дания, предаде "Меридиан Мач". Така нашите останаха последни на "Кирин Къп" въпреки афишираните на заминаване амбиции да се върнат с трофея. 

Пред свои близки Петев е споделил, че контролите не са мерило за истинското състояние на отбора. Той си бил направил необходимите изводи и е оптимист, че ако играчите са в оптимална форма, отборът ни може да изглежда далеч по-добре. От БФС обаче имат претенции към това как Петев контролира съблекалнята и поддържа дисциплината. 

Точно за това членове на Изпълнителния комитет вече са провели проучвателни разговори с Красимир Балъков и Петър Хубчев относно възможността един от тях да поеме отбора в случай, че договорът на Петев бъде предсрочно прекратен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    0 0 Отговор
    Този мекотел и с 10:0 да ни бият пак сам няма да си тръгне! Къде у него достойнство и чест? Още след квалификациите трябваше да си тръгне . А от БФС им е удобен /послушен/ и няма да го махнат...