14 Юни, 2016 11:28 859 0

Ибрахимович: Ще вземем още точки

  • ибрахимович-
  • швеция-
  • точки-
  • ейре-
  • евро 2016

"Ще отмъкнем нещо от Белгия и Италия", убеден е Ибра

Ибрахимович: Ще вземем още точки - 1
Снимка: БТА/АР

Капитанът на Швеция Златан Ибрахимович нямаше точен удар в ирландската врата, но все пак беше замесен в изравнителното попадение. Шведите стигнаха до 1:1 с Република Ирландия след автогол на Киърън Кларк, който прати топката в собствената си врата след центриране на Златан.

"Първото полувреме определено не беше добро за нас, но след почивката играхме много по-силно. Създадохме положения, опитахме да контролираме топката. Благодарение на това, че създадохме голови положения, изравнихме", коментира Ибрахимович пред шведската национална телевизия.

"Имаме още два мача до края на групата срещу Белгия и Италия, ние трябва да вземем точки и да продължим напред. Но не загубихме, което е най-важното. Направих това в атака, което имах като възможности, използвах пасовете, които получих".

Селекционерът Ерик Хамрен се съгласи, че "играта в атака не е била наистина добра", но отбеляза, че Ибрахимович е бил замесен в изравняването.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА