16 Юни, 2016 13:27 724 0

Ходжсън: Уелс не може да ни изненада

  • ходжсън-
  • англия-
  • уелс-
  • изненада-
  • евро 2016

Селекционерът на Англия спокоен преди срещата с Бейл и компания

Ходжсън: Уелс не може да ни изненада - 1
Снимка: БТА/АР

Селекционерът на Англия Рой Ходжсън коментира предстоящия двубой на тима от група „B” на Евро 2016 с Уелс. Двата отбора се изправят един срещу друг днес от 16:00 часа на „Феликс Болер” в Ланс.

68-годишният специалист заяви, че „трите лъва” няма с какво да бъдат изненадани, тъй като е наясно със силните и слабите страни на противника.

”Уелс няма с какво да ни изненада. Наясно съм със силните страни на отборa. Знам и кои са им слабостите. Съставът им същo им е ясен”, каза уверено Ходжсън.

Той коментира и негативизма, който се стоварва върху Англия.

”Ако ние наистина взимахме насериозно това, което хората говорят, това щеше да повлияе негативно на концентрацията ни и всеки един от нас щеше да се срамува от този факт. Нека си говорят. Действията на терена говорят много по-силно".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА